Except Appraising Tropocollagen - Dorey - Australian For Beer.

När jag praktiserade

Kommer ihåg när jag gick i högstadiet och vi skulle praktisera, det var något som jag verkligen såg fram emot. Och jag ville så gärna hålla på med reklam, det var något som jag tyckte var väldigt roligt och något som jag hoppades på att få hålla på med sen när jag blev vuxen.
Så jag sökte till ett ställe där dom höll på med reklam av något slag det var typ på saker att företaget ville ha sin logga på pennor eller paraplyn osv. Men jag var väl för blyg och dom var kanske inte så van med att ha en praktikant så jag slutade efter första dagen.
Jag kände mig så obekväm där, men det var ju nog för att jag var lite för osäker. Hade det varit några år senare hade jag nog varit kvar hela tiden. 

Man får inte ge upp

Men jag har lärt mig att man inte ska ge upp som jag gjorde då,utan man måste kämpa på och fortsätta för det brukar alltid bli bra tillslut om man fortsätter. Men det blev så att nu när jag är vuxen få hålla på lite med reklam ändå och det är ju jätte kul. Smarter marketing är ett sådant bra företag som håller på med marknadsföring och det är ju kul att det finns så många olika typer av marknadsföring och reklam. Det är inte bara en specifik sak utan nu mer än någonsin så kan det se väldigt olika ut. Men det är ändå kul med minnen och man lär sig alltid något hela tiden, av det man gjort det man borde ha gjort och så vidare. Det är härligt att vi frostätter att lära oss nya saker och att lära sig att inte ge upp utan att fortsätta, bita i det sura äpplet och inte ge upp.