Except Appraising Tropocollagen - Dorey - Australian For Beer.

Psykolog söker coach

Dags för förändring
Jag har insett att jag inte är trygg och nöjd i den jag är. Så jag har bestämt mig för att börja gå på coaching i stockholm för att nå en personlig utveckling. Jag är ju själv psykolog och det kanske är därför som jag analyserar mig själv så hårt hela tiden. Hur jag reagerar på saker, vad jag säger, mitt kroppsspråk och hitta bakomliggande orsaker till allt. 

Jag har hört att man blir arbetsskadad i alla yrken. Frisörer till exempel går runt och tänker på andras hår och frisyrer hela tiden, dom kan inte stänga av det när dom går ifrån jobbet. Utan när dom sitter på tunnelbanan så analyserar de vad de skulle kunna ändra på med passageraren mittemots frisyr. Detta kanske är min arbetsskada, att jag analyserar mig själv när jag är klar med mina patienter? Jag har hört andra psykologer som överanalyserar deras makar eller makor men eftersom att jag är singel kanska jag vänder mig inåt, till mig själv istället. 

Jaja hur som helst så är detta varför jag har bestämt mig för att gå till en coach som kan hjälpa mig att sätta upp mål för framtiden anpassade efter mig. Och han / hon kommer ju också att peppa och motivera mig att nå dessa målen också. Och jag tror att denna beslutsamheten och strukturen jag kommer få av detta, leder till en er tillfredställande syn på mig själv och min syn på livet.

Vem vet, det jag lär mig där hos honom / henne kanske är något jag kommer att ta med mig till mina egna patienter. Det är ju mycket ångest där ute i samhället på grund av att struktur inte är en prioritet i patientens liv. Och nu ska jag lära mig hur jag kan hjälpa båda mig och dom med detta.