Except Appraising Tropocollagen - Dorey - Australian For Beer.

Läkemedelsförpackningar

Det finns många olika företag som jobbar med läkemedel och med läkemedelsförpackningar och det är ju bra att det är många som jobbar för det och så att man kan må bättre och få dom mediciner som man behöver. Det är intressant att kolla på förpackningar som fanns för länge sedan och se hur dom har utvecklats med tiden, det är lite roligt att se att det finns så många olika varianter. Det är samma om man reser utomlands och går till apoteket och ska köpa nånting så kan förpackningarna se helt olika ut. Det är lite intressant.

Finns så många olika varianter 

Ja det är kul att det finn så många olika varianter och att det är så olika med ändå så lika som det ändå kan vara. Det är intressant och det är säkert kul för dom som jobbar med det att utveckla och se vad det är för förpackningar som man ska ta fram och vad det är som kan vara något som man känner är en sak att ta hänsyn till. 
Ja det är ju härligt att man kan få det att bli så och att man kan jobba med något som man tycker är kul och intressant för vi vill ju alla jobba med sånt som vi tycker är kul.
och det finns ju så många olika saker som man kan jobba med , det gäller att bestämma sig för vad det är som man skulle vilja jobba med och vad det är som man tycker är kul och intressant och som man tror att man kommer att tycka är kul att jobba med. För det finns ju som sagt en hel del att välja på och som man kan göra för att det ska bli så kul som man och intressant. Så man ska kolla vad det är man vill jobba med.